U bent lekker aan het rijden en plots gaat er een lampje branden. Wat betekent het en wat moet u doen?

Dit is een van de meeste misverstanden om indicators van de moderne voertuigen. Het kunnen namelijk heel veel dingen betekenen. Het is niet altijd zo dat u de wagen aan de kant moet zetten en direct het afslepen moet gaan regelen. In veel gevallen kleurt het lampje van uw auto geel of oranje hierin is het niet noodzakelijk om per direct de wagen aan de kant te zetten. Kijkt u in het instructie boekje van uw auto. U heeft waarschijnlijk wat minder vermogen als het bijvoorbeeld een lampje van het brandstofsysteem is. U kunt volgens het instructieboekje gewoon rijden. Wel moet u de auto laten nakijken. Uiteraard kunt u bij Gademann Autoservice terecht.

Bij Gademann Autoservice is het mogelijk om uw motormanagementsysteem uit te lezen en een diagnose stellen wat er precies aan de hand is in 90% van de gevallen. Door diagnose in de auto’s die ervoor geschikt zijn scheelt het een heleboel zoekwerk om het probleem op te sporen. Bijvoorbeeld de vervuilde EGR klep, turbo, verstuivers, roetfilters, brandstofpomp, luchtmassameter en nog vele ander oorzaken.
Mocht dit bij u voordoen belt u ons direct op voor een afspraak. Meestal kunt u direct komen en lossen we het op.

We helpen u graag!

Mail voor een afspraak of bel 0316-221230

Delen?

EEN GREEP SERVICES

Categorieën

Kom langs… Betaal niet teveel… Wij hanteren een gereduceerd uurloon!

Een auto is al zo duur in het gebruik, wij doen het onderhoud tussen het onderhoud van onze voertuigen door maar dit compenseren wij met een laag uurloon, bel of kom langs..