Airco reperatieservice

Het is nooit een goede dag wanneer uw automatische aircosystemen kapot gaan en u in uw auto laat koken!

De Airco in uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Door jaarlijks verlies van het 8 tot 10% van het koudemiddel kan er slijtage ontstaan en meer brandstofverbruik tijdens het rijden. Een reparatie aan uw airco-installatie kan oplopen tot meer dan € 500,00 en dat is toch jammer geld.Bij het eerste teken dat uw airco uitvalt, kan u beter een afspraak met ons maken om schade aan uw auto en de airconditioningsystemen van uw voertuig, zoals de verdamper en de compressor, te helpen voorkomen.

Wanneer uw airco koelmiddel in de atmosfeer lekt, is dit ook zeer gevaarlijk voor het milieu!

Laat u bij ons uw airco checken, dit voorkomt veel narigheid zoals vieze lucht, brandende ogen of luchtweginfecties. De airco en het interieurfilter bepaalt de kwaliteit van de lucht in uw auto. Ook heeft uw airco-installatie smering nodig om slijtage te voorkomen. Ons advies blijft dus ook om 2 jaarlijks een Airco-service beurt te laten doen.

Dus wees aardig voor jezelf en moeder natuur en houd het koel in de zomer!

  • Blijf koel in de zomer!

  • Bespaar de levensduur van uw airco-systeem

  • Denk aan uw eigen gezondheid

  • Help het milieu te beschermen

Let op uzelf, het milieu en uw dure aircosysteem..

Mail voor een afspraak of bel 0316-221230

Delen?

EEN GREEP SERVICES

Categorieën

Kom langs… Betaal niet teveel… Wij hanteren een gereduceerd uurloon!

Een auto is al zo duur in het gebruik, wij doen het onderhoud tussen het onderhoud van onze voertuigen door maar dit compenseren wij met een laag uurloon, bel of kom langs..